T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / BÜNYAN - Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Sümer Mahallesi Okul Sokak No10 38600 BÜNYAN / KAYSERİ
Vizyon
Öğrencilerimize iyi bir gelecek sağlamak, bilgi ve saygıyı temel alan, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda, yaşama hazırlamak ve iyi bir eğitim almalarını sağlamaktır. Yaşadığımız yüzyılda hedeflerine ulaşan seçkin bir eğitim kurumu olmaktır. BİZ: Öğrenci, veli, okul idaresi, öğretmen ve diğer personel, Öğrenciye başarı kazandırmada, sosyal ve kültürel alanda kimlik kazandırmada, bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmada BİR BÜTÜNÜZ. BUNLARI: Sevgi, saygı ve hoşgörülü bir ortamda, Açık, yapıcı, paylaşımcı bir iletişimle, Güvenli, sıcak ve yüreklendirici bir öğrenme ortamıyla, Çağdaş eğitim ve öğretim araçlarını kullanarak, Sevgiye dayalı bir eğitim ve disiplin anlayışıyla GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.
Misyon
Biz Türk Milli Eğitiminin Genel ve Özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim-öğretimi gerçekleştirmek, gelişen teknolojiyi yakından izlemek, bunları eğitime yansıtmak, ülkemiz iş ve hizmet sektörünün her alanında görev alabilecek öğrenciler yetiştirmek ve bu yolla nitelikli iş gücü gereksinimini karşılamak için varız.
Öğretim Şekli :Normal
08:00 Başlama 16:20 Bitiş
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)