Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://bunyancpl.meb.k12.tr
Adres : Sümer Mahallesi Okul Sokak No7 38600 BÜNYAN / KAYSERİ
VİZYON : Öğrencilerimize iyi bir gelecek sağlamak, bilgi ve saygıyı temel alan, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda, yaşama hazırlamak ve iyi bir eğitim almalarını sağlamaktır. Yaşadığımız yüzyılda hedeflerine ulaşan seçkin bir eğitim kurumu olmaktır. BİZ: Öğrenci, veli, okul idaresi, öğretmen ve diğer personel, Öğrenciye başarı kazandırmada, sosyal ve kültürel alanda kimlik kazandırmada, bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmada BİR BÜTÜNÜZ. BUNLARI: Sevgi, saygı ve hoşgörülü bir ortamda, Açık, yapıcı, paylaşımcı bir iletişimle, Güvenli, sıcak ve yüreklendirici bir öğrenme ortamıyla, Çağdaş eğitim ve öğretim araçlarını kullanarak, Sevgiye dayalı bir eğitim ve disiplin anlayışıyla GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.
MİSYON : Biz Türk Milli Eğitiminin Genel ve Özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim-öğretimi gerçekleştirmek, gelişen teknolojiyi yakından izlemek, bunları eğitime yansıtmak, ülkemiz iş ve hizmet sektörünün her alanında görev alabilecek öğrenciler yetiştirmek ve bu yolla nitelikli iş gücü gereksinimini karşılamak için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:00 Başlama 16:20 Bitiş
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İl Merkezi İle Ulaşım : Belideye ve Özel Taşıma Kooperatifi İlçe İçinde : İlçe İlçe Taşıma
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kayseri Merkeze: 42 Km İlçe Merkeze : 0 Km